Counter Strike 1.6 server problemi yaşayan var mı?
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda tekrar CS 1.6 oynamaya başladım fakat mevcut kurulu oyunumda ciddi server problemleri yaşamaya başladım. Bazı odalara giriş yapamıyorum, bazılarında ise bağlantı sürekli kopuyor. Eskiden Counter Strike 1.6 çok daha stabil çalışıyordu ve direkt girip oynayabiliyorduk. Şimdi çözüm olarak yeni bir sürüm kurmayı düşünüyorum. İnternette araştırırken https://csget.me/tr/ sitesini gördüm ve oradaki CS 1.6 sürümünü denemeyi düşündüm. Buradan indirip kullanan varsa deneyimini paylaşabilir mi? Özellikle server bağlantıları konusunda nasıl çalışıyor merak ediyorum.
4 görüntülenme

Selam, ben de benzer sorunları yaşadığım için yeni bir Counter Strike 1.6 sürümü arıyordum ve sonunda bu kaynağı denedim. Açıkçası server bağlantıları konusunda oldukça başarılı buldum. Oyun açılır açılmaz aktif server listesi düzgün şekilde geliyor ve bağlantı problemi yaşamadan giriş yapabiliyorum. Ayrıca CS 1.6 performansı da oldukça iyi, gereksiz dosyalar olmadığı için oyun daha akıcı hissettiriyor. Kurulum süreci kısa sürüyor ve ekstra ayar yapmana gerek kalmıyor. Eğer eski Counter Strike 1.6 deneyimini sorunsuz yaşamak istiyorsan bu sürüm gerçekten iyi bir alternatif olabilir.