Orijinal CS 1.6 v36-v43 arayanlar için temiz kurulum önerisi
Selamlar beyler, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Son zamanlarda CS 1.6 indirmek için hangi siteye girsem, oyunun içine saçma sapan modeller, garip müzikler ve abuk subuk arayüzler eklemişler. Ben sadece eski günlerdeki gibi, tamamen orijinal, hiçbir modifikasyon yapılmamış, "saf" CS 1.6 kurulumu arıyorum. Özellikle Windows 10'da hata vermeyecek, config dosyasıyla oynanmamış bir sürüm olması benim için çok önemli. Elinde böyle tertemiz bir setup olan ya da bildiği sağlam bir indirme adresi olan var mı? Steam dışında, hızlıca kurup botlarla veya online serverlarda takılmak istiyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
6 görüntülenme

Selam hocam, o dertten ben de çok çektim. Bazı siteler oyunun ayarlarıyla o kadar oynamış ki spray bile atılmıyor, mermiler gitmiyor resmen. Eğer gerçekten o "nostaljik" ve orijinal hissi veren bir sürüm arıyorsan, doğru adrestesin. Ben geçen hafta bir arkadaşımın tavsiyesiyle şu adresten indirdim https://counter-strike-download.net/tr/cs-1-6-original/ Buradaki versiyon tam aradığın gibi; ne bir reklam var ne de gereksiz bir model değişikliği. Oyunun motoru çok stabil çalışıyor, FPS değerleri de oldukça yüksek. Kurulum dosyası da gayet hızlı iniyor, internetin yavaş olsa bile seni üzmez. İçinde bot paketi de yüklü geliyor, internetin olmadığında da takılabilirsin. Kesinlikle bir göz at derim.